Újabb partnerekkel kötött megállapodást a NAVÜ

Elindult az együttműködés a BISZ Központi Hitelinformációs Zrt.-vel 

A BISZ Központi Hitelinformációs Zrt. megkerülhetetlen szereplője a magyaroroszági pénzügyi szektor hitelezési piacának. Rálátása és irányító szerepe van a magyar bankszektort átfogó hitelezési folyamatokra.  A Központi Hitelinformációs Rendszerük pedig első kézből gyűjti össze és szolgáltat hitelezéssel kapcsolatos információkat és adatokat. 

Közös szakmai munkába kezd hazánk egyik neves művészeti egyetemével a NAVÜ 

Együttműködési megállapodást írt alá a NAVÜ Kft.  és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem az adatokkal való felelős gazdálkodás tudatosítása, valamint a hazai adatgazdaság környezetének megteremtése érdekében. A megállapodás keretében kölcsönösen segítik egymás szakmai tevékenységét, támogatva ezzel a magas színvonalú kormányzati szolgáltatásnyújtást, a köz- és más adatvagyon hasznosításának elősegítését korszerű adatfeldolgozó eljárások és adatvizualizációs megoldások fejlesztésével és kivitelezésével. 

A KRTK Adatbank is csatlakozott a NAVÜ partnereihez 

2022 októberétől a NAVÜ Kft. és a Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Adatbank (KRTK Adatbank) közös együttműködést alakít ki az adatvagyon-hasznosítás területén. Ennek keretében kölcsönösen támogatják egymás tevékenységét magas színvonalú kutatási és elemzési projektek tervezésében és végrehajtásában.